Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 9 Prill 2020

Deklarata e Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara pozi...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 8 Prill 2020

Deklarata e Dr. Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik: Në vijim të komunikimit të përditshëm, ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara poziti...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 7 Prill 2020

Deklarata e Silva Bino, Instituti i Shëndetit Publik:  15 të shëruar në 24 orë. Shkon në 131 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 6 Prill 2020

Deklarata e zv/ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Dr. Mira Rakacolli:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të r...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 5 Prill 2020

Deklarata e drejtores së Institutit të Shëndetit Publik, Dr. Albana Fico:  5 të shëruar në 24 orë. Shkon në 104 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identif...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 4 Prill 2020

Deklaratë e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konf...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 3 Prill 2020

Komunikim i Mira Rakacolli, zv/ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale: Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve t...


Në ndihmë të 600 mijë familjeve dhe qytetarëve në nevojë

Postuar më: 2 Prill 2020

Deklaratë për media e ministres së Mbrojtjes, Olta Xhaçka:  Të dashur miq, kam dëgjuar këto dy ditë akuzat e opozitës në adresë të ministrisë që drejtoj mbi blerjen e disa mallrave ushqimore për Rezervat e shtetit, jetike për situat...


Raport i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 2 Prill 2020

Deklarata e përfaqësueses së Institutit të Shëndetit Publik, Rovena Daja: Ndërron jetë 78-vjeçari nga Durrësi, viktima e 16 në Shqipëri. 9 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 76 numri i të shëruarve Në vijim të komuniki...


Shtyhen pa afat urdhrat për masat për kufizimin e përhapjes së COVID-19

Postuar më: 1 Prill 2020

Deklaratë e ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu:  Aplikimet për ndihmën ekonomike do të bëhen në formë elektronike ose përmes shërbimit postar. Përfitojnë dyfishim të masës së ndihmës ekonomik...


Ministria e Shëndetësisë, raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 31 Mars 2020

Komunikim i Mira Rakacolli,  zv/Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale: Në 24 orët e fundit janë testuar 145 persona të dyshuar, prej të cilëve janë konfirmuar 20 raste të reja me COVID-19. Deri në këto momente janë testuar...


Ministria e Shëndetësisë, raport për situatën e Covid-19

Postuar më: 30 Mars 2020

Komunikim i Albana Fico, drejtore e Institutit të Shëndetit Publik:    Në vijim të komunikimit të përditshëm ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve t...


Fillon puna për Rindërtimin e 3400 banesave të reja individuale

Postuar më: 6 Mars 2020

Fjala e Ministrit të Shtetit për Rindërtim z. Arben Ahmetaj: Përshëndetje, Sot dua të ndaj me ju dhe mbi të gjitha, me qytetarët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit të kaluar që humbën shtëpitë  e tyre dhe sot janë strehuar ...


Në Moskë, takim me ministrin e Jashtëm Lavrov

Postuar më: 26 Shkurt 2020

Deklaratat para takimit në Moskë, të Kryeministrit Edi Rama, në cilësinë e Kryetarit të OSBE-së dhe Ministrit të Jashtëm të Federatës Ruse, Sergey Lavrov: Ministri Lavrov: I nderuar Zoti Kryeministër, Kryetar në detyrë i OSBE-së! ...


N J O F T I M P Ë R A P L I K I M

Postuar më: 25 Shkurt 2020

PËR FUNKSIONIN E ANËTARIT TË KËSHILLIT DREJTUES TË AUTORITETIT TË KOMUNIKIMEVE ELEKTRONIKE DHE POSTARE (AKEP) Në përputhje me pikën 3, të nenit 114, të ligjit nr.9918, datë 19.5.2008, “Për komunikimet elektronike në Republikën e Shqi...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët