Platforma e bashkëqeverisjes, ndihmë dhe mbështetje për sipërmarrjen

Postuar më: 6 Nëntor 2019

Kryeministri Edi Rama me sipërmarrës dhe përfaqësues të bizneseve në eventin e bashkëqeverisjes, i cili këtë javë i është dedikuar problematikave të sipërmarrjes: Mirëdita! Sot, eventi javor i bashkëqeverisjes i është dedikuar risis...


“N’GAZ” – 20 vjetori i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor

Postuar më: 1 Nëntor 2019

Fjala e kryeministrit në 20-vjetorin e themelimit të DPSHTRR, koleksioni “RETRO” Zonja dhe zotërinj Në fakt, mund të jetë pak absurde që si njeriu i vetëm në këtë takim, që nuk di t’i japë makinës, të mbaj dhe fjalën e rastit. ...


Shqipëria, marrëdhënie speciale me SHBA

Postuar më: 28 Tetor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në konferencën mbi politikën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Ballkanin Perëndimor: Fan Noli tregon se gjatë kthimit nga një takim në Mount Vernon për në Washington u ndesh me Presidentin Willson, t...


Konsultim publik për projektligjin “Tregjet financiare të bazuara në teknologjinë Blockchain”

Postuar më: 24 Tetor 2019

*Fjala e Kryeministrit në sesionin për teknologjinë e lartë në Konferencën Ndërkombëtare për Mbrojtjen e të Dhënave dhe Privatësisë: Së pari shpresoj që të gjithë ata që janë këtu mes nesh, për këtë event, të kenë zbuluar ndo...


Mbrojtja e të dhënave personale dhe privatësisë, sfida e kohës

Postuar më: 23 Tetor 2019

*Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Konferencën Ndërkombëtare të 100 komisionerëve për mbrojtjen e të dhënave personale dhe privatësisë: Faleminderit shumë të gjithëve dhe si mikpritës, është pikërisht mikpritja një nga vlerat, të ...


Rrugëtimi europian, i vetmi plan dhe alternativë

Postuar më: 18 Tetor 2019

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama pas mbledhjes së Këshillit Europian: Faleminderit! Pas 48 orësh pa gjumë jemi këtu, në përfundim të gjithë kësaj odiseje, për të ndarë sëbashku opinionin tonë lidhur me moskonkludimin me k...


Kryeministri Rama mikpret homologun italian Giuseppe Conte

Postuar më: 16 Tetor 2019

*Konferenca e përbashkët për shtyp e Kryeministrit Edi Rama dhe Kryeministrit italian, Giuseppe Conte: Përshëndetje i nderuar kryeministër! I dashur Giuseppe! Ishte një moment i rëndësishëm ky i ditës së sotme, ku Kryeministri i Italisë ...


Pakti për Universitetin, zotim pa kthim mbrapa

Postuar më: 14 Tetor 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në ceremoninë në Universitetin e Mjekësisë me rastin e çeljes së vitit të ri akademik 2019-2020:   Përshëndetje të gjithëve dhe faleminderit për mikpritjen tuaj! Ne zgjodhëm këtë Universitet për të ur...


Lagjia historike e Vlorës, qendër zhvillimi ekonomik, punësimi dhe shprese

Postuar më: 13 Tetor 2019

Lagjja historike e Vlorës, nga një rrënojë e zhytur me dekada nën pluhur e rrecka të vjetra, harrese e dëshpërimi, po rilind si një tjetër zonë rrezatuese zhvillimi turistik dhe ekonomik, punësimi dhe shprese tek e ardhmja. Është bër...


Në Kuvend për negociatat dhe drejtësinë e re

Postuar më: 9 Tetor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë plenare në Kuvend: Besoj e keni ndjekur debatin e djeshëm në Parlamentin e  Holandës dhe ma ha mendja se ai debat  ishte  një mundësi për të kuptuar të gjithë, natyrisht të gjithë ata që duan...


Dhuna ndaj grave, “krim i rëndë”

Postuar më: 9 Tetor 2019

*Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Forumin Rajonal për Promovimin e Konventës së Stambollit, që kriminalizon dhunën ndaj grave dhe vajzave: Pikë së pari do të doja të uroja shumë dy vajza, të cilat ma vështirësuan punën që të flas pa...


Fondi Shqipëria Solidare, ide që i ka ardhur koha

Postuar më: 3 Tetor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me biznesin e madh për prezantimin e ide-propozimit për ngritjen e Fondit Shqipëria Solidare: Shumë faleminderit, me mirënjohje për praninë tuaj! Ndjesë për vonesën time jo karakteristike, por isha...


Shqipëria meriton negociatat dhe PO-ja gjermane e konfirmon

Postuar më: 3 Tetor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend për negociatat Shqipëri-BE: “Shqipëria e ndodhur kundrejt Europës, shumë shpejt mund të hyjë në qytetëri e të përzihet me Europën”. Këto janë fjalët që Sami Frashëri i shkruante në fund ...


Një klik kundër burokracisë

Postuar më: 2 Tetor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama, në prezantimin e programit të asistencës antiburokratike për çdo sipërmarrës vendas e të huaj, startuar nga Platforma e Bashkëqeverisjes Shqiperiaqeduam.al: Këtë takim, jo rastësisht vendosëm ta bëjmë pu...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama përpara Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara

Postuar më: 27 Shtator 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama përpara Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara: Zoti President! Zonja dhe zotërinj! Prej më shumë se 7 dekadave, qysh kur ky podium u ngrit për të mbajtur barrën e shqetësimeve të mbarë botës ...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për GazetarëtThis will close in 0 seconds