Shqipëriaqëduam.al., 24 orë në shërbim me rezultate domethënëse

Postuar më: 27 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin javor me qytetarët që kanë marrë zgjidhje përmes Platformës së Bashkëqeverisjes, Shqipëriaqëduam.al: Kryeministri Rama:  Jemi këtu për eventin javor të bashkëqeverisjes. Së pari, dua të nënvizoj se...


Ashpërsim masave në Kodin Penal për dhunën ndaj mjekëve

Postuar më: 26 Mars 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në tryezën publike të konsultimit me mjekë dhe punonjës të sektorit të shëndetësisë:  Përshëndetje të gjithëve! Faleminderit për organizimin e kësaj tryeze publike konsultimi, lidhur me adresimin e  nj...


Pakti për Universitetin, u-transparenca.al portali që garanton transparencën e IAL-ve

Postuar më: 25 Mars 2019

Nga takimi i Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e Portalit të ri u-transparenca.al, një instrument për garantimin e kontrollit dhe transparencës në institucionet e Arsimit të Lartë, pjesë e kërkesës së studentëve, përfshirë në Pa...


Berat, destinacioni i 110 mijë vizitorëve në 4 vjet

Postuar më: 16 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me 200 operatorë turistikë të Beratit: Shumë faleminderit për praninë tuaj në këtë verandë spektakolare, që është rezultat i punës së një familjeje, e cila një rrënojë e ka kthyer në një tjetër ...


Berat, për Bashkinë që duam

Postuar më: 15 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin e ciklit kombëtar “Bashkia që duam” në Berat: Përshëndetje të gjithëve! Shumë faleminderit për këtë mikpritje të jashtëzakonshme! Ne jemi këtu në vazhdën e serisë së takimeve në të gj...


Pakti për Universitetin, 1 milionë euro për fermën e parë didaktike

Postuar më: 15 Mars 2019

Takimi i Kryeministrit Edi Rama me pedagogë dhe studentë të Universitetit Bujqësor të Tiranës për partneritetin qeveri-universitet në kuadrin e angazhimeve të Paktit për Universitetin: Sot dëshiroja shumë të isha këtu, sepse besoj që ...


373 studentë ekselentë në administratë, fitues të Platformës Punë të Mbarë

Postuar më: 12 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me studentët ekselentë, fitues të Platformës Punë të Mbarë, të cilët bëhen pjesë e administratës publike: Është kënaqësi, realisht, ky moment, sepse kurorëzohet një nga pikat e rëndësishme të n...


Bashkë për Futbollin Shqiptar, me një reformë të thellë modernizuese

Postuar më: 11 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me drejtues të Federatës Shqiptare të Futbollit dhe klubeve sportive:  I nderuar zoti President, Të nderuar të pranishëm, Sot, ne jemi mbledhur këtu si rezultat i nevojës për një reagim të përba...


Në Fier për Bashkinë që duam

Postuar më: 9 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin publik të ciklit kombëtar “Bashkia që duam”, në Fier Përshëndetje të gjithëve! Shumë, shumë faleminderit që keni ardhur këtu kaq të shumtë në numër! Më vjen shumë mirë që sot jemi këtu! Më k...


Agroturizmi, transformim i potencialeve të fjetura në burim rritjeje ekonomike

Postuar më: 8 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin për Programin Kombëtar 100 fshatrat, në Libofshë, Fier: Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit për praninë tuaj! Jemi këtu për të vazhduar një seri takimesh në stacionet e 100 fshatrave. Ësh...


Platforma e Bashkëqeverisjes, instrument për administratën që duam

Postuar më: 7 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin javor me qytetarë që kanë marrë zgjidhje për problemet e tyre, duke iu drejtuar Platformës së Bashkëqeverisjes, Shqiperiaqeduam.al: Kryeministri Edi Rama: Jemi këtu për eventin e javës së Platformës së ...


Kuvend, fjala e Kryeministrit Edi Rama

Postuar më: 5 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë plenare në Kuvend: Përshëndetje të gjithëve! E mora këtë fjalë qysh në fillim, për arsye se pastaj më duhet të largohem për të shkuar matanë detit dhe për të bërë përpjekjen time, që të...


52 studentë të shkëlqyer, oficerët e rinj të Policisë Kriminale

Postuar më: 4 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin e zhvilluar në Akademinë e Sigurisë, e cila hap dyert për studentët e ekselencës:   Është një ditë e bukur për Policinë e Shtetit sepse sot, për herë të parë, hyn në fuqi një praktikë e re, p...


Procesi i ndërveprimit me diasporën në sinergji me vizionin që na bashkon

Postuar më: 1 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në mbrëmjen gala të dorëzimit të trofeve “Shqiponja e Artë e Diasporës” si dhe titullit “Ambasadori i Kombit” të Samitit II të Diasporës:  Sot ishte e thënë të ishte dita e dorëheqjes time nga fja...


Përshëndetja e Kryeministrit Edi Rama në Samitin e Diasporës

Postuar më: 1 Mars 2019

Fjala përshëndetëse e Kryeministrit Edi Rama në Samitin e Diasporës II: Ju e dini që unë gjithmonë flas shkurt, shquhem për fjalime të shkurtra dhe sot kam një fjalim më të gjatë se zakonisht. Por jo, gjatë ecurisë së këtij sesioni ...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët