Rijetësim i qendrës historike të Vlorës

Postuar më: 8 Tetor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e Inagurimit të fillimit të punimeve për projektin “Restaurimi dhe rikualifikimi urban i ansamblit ndёrtimor, Qendra Historike Vlore”:  Më në fund, pas një periudhe si zakonisht diskutimes...


Sfidat e skuadrës qeverisëse në 100 ditët e para

Postuar më: 8 Tetor 2017

  Fjala e kryeministrit Edi Rama në mbledhjen me ministrat dhe zëvendësministrat e kabinetit qeveritar: Mirëmbrëma, Së pari, ju uroj mirëseardhjen katër kolegëve nga Kosova, Besës, Ilirianës, Valbonës dhe Hajrullahut, me mirënjohje...


Hapet Porta e Bashkëqeverisjes për Qytetarët

Postuar më: 6 Tetor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin dhe aktivizimin e platformës online të bashkëqeverisjes me qytetarët: Mirëmbrëma dhe mirë se keni ardhur! Sot është një ditë e rëndësishme për këtë mandat që sapo kemi nisur, sepse preza...


Nis turi i konsultimit publik për buxhetin 2018

Postuar më: 4 Tetor 2017

Bashkëbisedimi i Kryeministrit Edi Rama me qytetarë të Qarkut Fier për projektbuxhetin e vitit 2018:   Kryeministri Rama: Mirë se ju gjeta dhe shumë faleminderit që jeni këtu! Ne sot çelim një proces, sikundër dhe e kemi prem...


Një kapitull i ri në rrugën e partneritetit strategjik të qeverisë me sipërmarrjen

Postuar më: 29 Shtator 2017

  Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me tatimpaguesit e mëdhenj: Mirëdita të gjithëve! Mirëserdhët! Shumë faleminderit për kohën dhe përgjigjen pozitive për këtë ftesë! Sot, unë dëshiroj që t’ju prezantoj me ministren ...


Diskutohen projektvendimet e strukturës dhe organikave për organet e Vetingut

Postuar më: 29 Shtator 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë plenare për projektvendimet e strukturës dhe organikave për organet e Vetingut:   Ristrukturimi i ministrive dhe qëndrimi ynë mbi strukturën e institucioneve të Vetting-ut janë dy çështje të...


Raporti i OSBE/ODIHR për zgjedhjet e 25 Qershorit rrëzon katërcipërisht alibitë e humbësve

Postuar më: 28 Shtator 2017

Kryeministri Edi Rama, sot në seancën plenare në Kuvend: Si do ia bëjmë me këtë punën e të huajve, sepse, për shembull, Raporti i OSBE/ODIHR-it për zgjedhjet ka dalë. Unë kam kënaqësinë të ndaj me ju dhe me të gjithë opinionin pub...


Mbahet Komisioni dypalësh për organizimin e Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot – Skënderbeut

Postuar më: 27 Shtator 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Komisionin për organizimin e Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot – Skënderbeut, nën kryesinë e dy kryeministrave: I nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës! Shumë i dashur Ramush! Të nderuar t...


Kryeministri Edi Rama në sesionin e 72-të të Asamblesë së Përgjithshme të OKB

Postuar më: 22 Shtator 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në sesionin e 72-të Asamblesë së Përgjithshme të OKB:  Zoti President! Zonja dhe zotërinj! Sa herë ka ndodhur, që njerëzimi është përballur në një kohë relativisht kaq të shkurtër, me kaq shumë sfid...


Integrimi i plotë Euro-Atlantik i Ballkanit, rruga për sigurinë e prosperitetin e rajonit

Postuar më: 16 Shtator 2017

  Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Konferencën vjetore të Komitetit Ushtarak të NATO-s, ku ishin të pranishëm Shefat e Shtabeve të vendeve anëtare të Aleancës: Mirëmëngjes! Vetëm deri para pak kohësh, kur shumë prej nesh këtu is...


Replika finale pas përfundimit të debatit të Kuvendit dhe përpara votimit për Qeverinë e Re

Postuar më: 13 Shtator 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në mbyllje të debatit parlamentar për programin qeverisës dhe votimit të qeverisë re: Në 10 minuta që kam në dispozicion, 10 pika të nxjerra nga shënimet e mia  gjatë debatit. Së pari, me vjen mirë që o...


Interesi i gjeneratës tjetër në qendër të politikës dhe të shtetbërjes

Postuar më: 11 Shtator 2017

  Kryeministri Edi Rama prezanton në Kuvend sintezën e programit të qeverisë së re: I nderuar Kuvendi i Shqipërisë, Shkëlqesi ambasadorë, Miq të ftuar, Përsëpari, në emër të shumicës së re kuvendore dhe të të gjithë zgjedhë...


Shqipëria në BE, e pamundur?! Atëherë le ta bëjmë realitet!

Postuar më: 1 Shtator 2017

  Kryeministri Edi Rama mori pjesë sot në Global Positive Forum, mbajtur në Paris, me temë “Nxitja e ekonomive pozitive në vendet në zhvillim”.  Forumi u organizua nën kujdesin e Presidentit francez Emmanuel MACRON. Në vijim fjala e...


Goditja e aseteve kriminale, objektiva e radhës në Planin Kombëtar të luftës kundër kanabisit

Postuar më: 30 Gusht 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin në ZOS, për raportimin e rezultateve të Planit Kombëtar të Luftës për Parandalimin e Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabisit:   Faleminderit të gjithëve! Besoj që nuk është e tepër të thuh...


Diplomacia ekonomike, epokë e re për shërbimin tonë të jashtëm

Postuar më: 24 Gusht 2017

  Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me ambasadorët dhe konsujt e Shqipërisë në botë, me temë “Roli i ri i Shërbimit të Jashtëm në Ekonominë e vendit”: Zoti ministër, Ambasadorë dhe Konsuj të Përgjithshëm! E kam kërk...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët