Puna e opozitës është fjala – fjala e qeverisë është puna

Postuar më: 13 Shtator 2013

Si sot, në të njëjtën datë, 11 shtator, viti 2001, një kërpudhë tymi, e zezë me bisht të zjarrtë, u ngrit befasisht në qiellin e botës dhe e zaptoi të tërin. Mbiu dhunshëm duke çelur një gropë të madhe gjaku e hiri mu në zemrën ...


Puna e opozitës është fjala – fjala e qeverisë është puna

Postuar më: 12 Shtator 2013

Si sot, në të njëjtën datë, 11 shtator, viti 2001, një kërpudhë tymi, e zezë me bisht të zjarrtë, u ngrit befasisht në qiellin e botës dhe e zaptoi të tërin. Mbiu dhunshëm duke çelur një gropë të madhe gjaku e hiri mu në zem...


Parlamenti miraton buxhetin e vitit 2014 – Rama: Ndaluam rrënimin!

Postuar më: 28 Janar 2013

Fjala e Kryeministrit Edi Rama sot në Kuvend:   Pata disa kërkesa nga parafolësit e opozitës që të marr fjalën, por e pashë të udhës që t’i dëgjoj me vëmendje që të gjithë dhe ta marr fjalën vetëm një herë. Në radhë të p...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët