Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 9 Prill 2020

Deklarata e Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara pozi...


Bashkëbisedim publik i Kryeministrit Rama përmes rrjeteve sociale

Postuar më: 8 Prill 2020

Bashkëbisedim publik i Kryeministrit Rama përmes rrjeteve sociale: Mirëmbrëma! Mendova se do ishte mirë që të bënim një bashkëbisedim, duke u nisur nga pyetjet dhe nga shqetësimet tuaja. Po filloj me pyetjet: “Ata që janë me leje lindj...


Ushqime e barna për 185 562 familje e individë shumë në nevojë

Postuar më: 8 Prill 2020

185 562 familje dhe individë shumē në nevojē, pensionistë të vetmuar janë ndihmuar me ushqime dhe barna mjekësore deri më tani. Vetëm sot, ekipet në terren shpërndanë ushqime dhe barna mjekësore pēr 12 225 familje dhe individë në të...


Thumanë, nis rindërtimi

Postuar më: 8 Prill 2020

Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga ministri i Shtetit për Rindërtim, Arben Ahmetaj ishin sot në Thumanë, ku ka nisur puna për shembjen e godinave dhe banesave individuale të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit. Duke ndjekur punimet, Ahme...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 8 Prill 2020

Deklarata e Dr. Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik: Në vijim të komunikimit të përditshëm, ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara poziti...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 7 Prill 2020

Deklarata e Silva Bino, Instituti i Shëndetit Publik:  15 të shëruar në 24 orë. Shkon në 131 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja...


Paketë e zgjeruar mbështetje; Gati 60 440 pagat e para të luftës

Postuar më: 6 Prill 2020

Bashkëbidedimi me publikun i Kryeministrit Edi Rama përmes kanalit të urgjencës në platformën www.shqipëriaqëduam.al dhe rrjeteve sociale: Përshëndetje të gjithëve! Jam këtu përsëri për të folur drejtpërdrejt me ju, sot, kur nis nj...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 6 Prill 2020

Deklarata e zv/ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Dr. Mira Rakacolli:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të r...


Derë më derë, asistohen 163811 familje dhe individë

Postuar më: 5 Prill 2020

Ekipet e terrenit vazhdojnë të mbërrijnë çdo ditë në shtëpitë e familjeve në nevojë dhe pensionistëve të vetmuar për t’i mbështetur dhe asistuar ata me ushqime dhe barna mjekësore. Ditën e sotme janë ndihmuar 3083 familje dhe indi...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 5 Prill 2020

Deklarata e drejtores së Institutit të Shëndetit Publik, Dr. Albana Fico:  5 të shëruar në 24 orë. Shkon në 104 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identif...


Respekt, mirënjohje e mbështetje me mish e me shpirt, nga i pari tek i fundit, për sakrificën qyetetare

Postuar më: 4 Prill 2020

Komunikimi publik i Kryeministrit lidhur me situatën e pandemisë së Covid-19:  Të dashur miq, sot jam mërzitur pamasë nga pamjet skandalozë të tregut të Kombinatit në Tiranë! Janë të pa tolerueshme dhe përbëjnë një konfirmim shembul...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 4 Prill 2020

Deklaratë e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konf...


Kryeministri Rama, bashkëbisedim me publikun përmes rrjeteve sociale

Postuar më: 3 Prill 2020

Kryemininstri Edi Rama i përgjigjet interesit publik në rrjetet sociale:  Përshëndetje! Sot vendosa ta bëj me ju intervistën e ditës dhe t’i përgjigjem pyetjeve, të reagoj për shqetësimet dhe të jap sa më shumë shpjegime në lidhje ...


Dëgjesa me Komitetin Teknik të Ekspertëve antiCOVID19

Postuar më: 3 Prill 2020

Kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim me Komitetin Teknik të Ekspertëve mbi situatën Covid-19 në Shqipëri. Drejtorja e Institutit të Sëmundjeve Infektive, Silva Bino bëri një raportim mbi situatën në vend, duke nënvizuar se janë izol...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 3 Prill 2020

Komunikim i Mira Rakacolli, zv/ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale: Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve t...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët