FRONTEX, nis në Shqipëri operacioni i parë i përbashkët

Postuar më: 21 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e nisjes së operacionit të misionit FRONTEX në Shqipëri, si i pari vend në rajon që nënshkruan me BE marrëveshje të këtij formati : Është një kënaqësi e dyfishtë për mua që të jem sot...


NJOFTIM PËR KANDIDIM

Postuar më: 21 Maj 2019

NJOFTIM PËR KANDIDIM PËR PËRZGJEDHJEN E ANËTARËVE NGA SHOQËRIA CIVILE PËR KËSHILLIN KOMBËTAR PËR AFTËSINË E KUFIZUAR (KKAK) Në zbatim të pikës 2, nenit 12, të Ligjit nr. 93/2014, datë 28.07.2014 “Për përfshirjen dhe aksesueshmër...


Platforma e bashkëqeverisjes rendit 35 mijë raste të trajtuara dhe të zgjidhura

Postuar më: 20 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin e përjavshëm me qytetarë që dëshmojnë me eksperiencën e tyre për ndihmën e marrë në platformën e bashkëqeverisjes Shqipëriaqëduam.al: Sot kemi ditën e javës kur jemi së bashku me disa njerëz të za...


Lavdi përjetë dëshmorit të atdheut, major Klodian Tanushit!

Postuar më: 16 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e lamtumirës së dëshmorit të atdheut,  major Klodian Tanushi: Për herë të dytë në një hark shumë të shkurtër kohe, flamuri ynë kombëtar mbështjell trupin e një tjetër dëshmori të at...


Kryeministri Rama komunikim me gazetarë

Postuar më: 14 Maj 2019

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama: Shumë faleminderit për mundimin në një kohë kaq të shkurtër nga bashkëbisedimi i mëparshëm. Së pari, dua të komentoj pak mbi regjistrimin e përfunduar sipas afatit ligjor dje, të 61 kandid...


Komunikim i Kryeministrit Edi Rama me gazetarë

Postuar më: 12 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në komunikimin me gazetarët, lidhur me zhvillimet e ndodhura në protestën e opozitës: Në këto momente, kur pa diskutim të gjithë shqiptarët dhe jo ata brenda vendit vetëm, por edhe ata jashtë vendit i kanë sytë të...


Lavdi përjetë dëshmores së atdheut, nëntetares Zarife Hasanaj!

Postuar më: 10 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e lamtumirës së dëshmores së atdheut,  nëntetares Zarife Hasanaj: Vështirë sa s’thuhet të gjenden fjalët e lamtumirës për ushtaraken jetëndërruar, të ndjerën Zarife Hasanaj, këtu, n...


Rregulla strike për rritjen e sigurisë ushqimore

Postuar më: 9 Maj 2019

Thertore “Shushica”, në Vlorë, është një pikë e mirënjohur për blegtorët e zonës, e cila nga një thertore publike, e rikthyer në funksion pas 30 viteve, falë investimit privat, sot është një pikë ku teknologjia bashkëkohore në ...


KE do tregojë qartë progresin dhe konsolidim e punës me reformat

Postuar më: 8 Maj 2019

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Përfaqësuesen e Lartë për Politikën e Jashtme dhe të Sigurisë të Bashkimit Europian, Federica Mogherini, pas takimit në Tiranë: Kryeministri Edi Rama: Më vjen mirë që sot, në vigjilje t...


Sarajevë, fokus të veçantë Ballkanit dhe investimeve në rajonin tonë

Postuar më: 8 Maj 2019

Në panelin e liderëve, Kryeministri Rama iu përgjigj disa pyetjeve që kishin të bënin me klimën e biznesit në vendet e Ballkanit Perëndimor, si edhe mundësitë për të nxitur edhe më shumë investimet e huaja si rezultat i proceseve integ...


Paketa e ndryshimeve penale – Fund çdo kërcënimi nga ushqimi për shëndetin

Postuar më: 7 Maj 2019

Siguria ushqimore në produktet industriale, ku përfshihet dhe buka e përditshme për konsumatorin shqiptar, është në qendër të vëmendjes së qeverisë. Një masë shumë e rëndësishme në drejtim të rritjes së sigurisë ushqimore ka qen...


Ambasada Ime, një aplikacion në shërbim të qytetarëve shqiptarë

Postuar më: 6 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e platformës digjitale Ambasada Ime, një aplikacion në shërbim të qytetarëve shqiptarë: Përshëndetje! Ju faleminderit për ftesën për të thënë disa fjalë në këtë takim të javës së Eu...


Ndryshimet në Kodin Penal – Siguria ushqimore, një sfidë e madhe

Postuar më: 6 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me operatorë në sektorin ushqimor:   Shumë faleminderit të gjithë të pranishmëve! Është një temë jashtëzakonisht e rëndësishme, me një peshë të jashtëzakonshme mbi opinionin publik në pikëpam...


Paketa e ndryshimeve në Kodin Penal kundër falsifikatorëve të produkteve ushqimore

Postuar më: 6 Maj 2019

“Extra Milk” është një sipërmarrje e vogël familjare, e cila ka krijuar emrin e mirë në tregun vendas, falë produkteve cilësore dhe sigurisë ushqimore që garanton. Si një sipërmarrje, e cila e ka ndërtuar suksesin e saj bazuar tek b...


Nderojmë sakrificën sublime të dëshmorëve të Atdheut

Postuar më: 5 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin përkujtimor të 75-vjetorit të çlirimit të Atdheut: Shumë të nderuar të pranishëm; Familjarë të dëshmorëve të luftës; Përfaqësues të organizatave të veteranëve dhe të organizatave që vij...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët